VIVARIVM

Criteris per a la planificació, programació, disseny i construcció de vivers, centres i hotels d’empresa
vivarium

Vivarivm pretén ser un instrument d’utilitat per als municipis que vulguin dotar d’una infraestructura de suport el seu teixit productiu (en el cas que ens ocupa, un viver, un centre o un hotel d’empreses) i també per a aquells altres municipis que ja en tenen una i es plantegen remodelar-la.

La participació del Grup Habitar es divideix en tres fases descrites a continuació:

Primera Fase
«Recerca sobre criteris de planificació, programació, disseny arquitectònic i factors de sostenibilitat dels centres d’allotjament d’empreses de referència. Tres casos a estudi: Barcelona Activa–Glòries, Procornellà, Tecnocampus Mataró-Maresme».

Pere Fuertes, Magda Mària, Roger Sauquet, Eduard Callís, Carles Marcos i Anna Puigjaner, professors i investigadors del grup de recerca HABITAR, del Departament de Projectes Arquitectònics, Universitat Politècnica de Catalunya, juntament amb Albert Cuchí, professor i investigador del grup de recerca AIEM – Arquitectura, energia i medi ambient, de la mateixa UPC.

Segunda Fase
Revisió experta de continguts.
Pere Fuertes, Magda Mària, Albert Cuchí.

Tercera Fase
Redacció dels capítols 2.1.2 i 2.2.2
Pere FuertesMagda Mària

Fitxa tècnica del llibre:

___

Descarregar el llibre complet a la pàgina de la Diputació

Comparte este contenido:

No hay comentarios »

No comments yet.

Deja un comentario